Trening

Vinter

Dette er en oversikt. Avvik kan forekomme, egen epost blir sendt ut i begynnelsen av hver uke. Skiskyttergruppa 2 treninger i uka i skiskytingsanlegget på Hvalstjern, og i tillegg en økt på ski eller med joggesko. Husk å skifte til tørt tøy etter hver treningsøkt!

Mandager 1915 - 2100, Skiskyting, Hvalstjern Onsdager 1915 - 2100, Skiskyting, Hvalstjern, (ikke rekrutter frem til jul) I utgangspunktet er det ski, hvis ikke annen informasjon er gitt.

Torsdager, 1730 - 1830, ski eller skytetrening. Info i ukeseposten.

Så lenge det er gode forhold for ski blir dette alternativet.

Sommer/Høst

Dette er en oversikt. Avvik kan forekomme, egen epost blir sendt ut i begynnelsen av hver uke. Skiskyttergruppa 2 treninger i uka i skiskytingsanlegget på Hvalstjern, og i tillegg en økt på ski/rulleski eller med joggesko. Husk å skifte til tørt tøy etter hver treningsøkt!

Mandager 1915 - 2100, Skiskyting, Hvalstjern Onsdager 1915 - 2100, Skiskyting, Hvalstjern, (ikke rekrutter frem til jul) Fortsatt er det fine forhold for rulleski, men når det begynner å bli glatt blir det joggesko frem til det blir skiforhold. Ta alltid med joggesko til Hvalstjern.

Torsdager, 1730 - 1830, Sørlihavna Så lenge det er gode forhold for rulleski blir det dette alternativet.